Keuken Kitten

N

UITSNIJDEN VAN OUDE KIT

N

HET KITTEN VAN BADKAMERS

N

AFKITTEN VAN KEUKENS

N

VLOEREN & PLINTEN AFKITTEN

N

RAMEN AFKITTEN

Uw Badkamer laten kitten door de kitspecialist

Keuken kitten

Het sanitair gedeelte van mijn sportschool opnieuw laten kitten. 

David

Super bedankt voor de snelle reactie nadat mijn badkamer lekkage had. Direct de volgende dag mijn badkmaer door Kitbedrijf Amsterdam laten kitten

Saman

Laat u keuken afkitten door ARE YOU KITTING ME

Sommigen zien de keuken als het hart van een woning of een bedrijf. De plek waar met zorgvuldigheid de heerlijkste drankjes en gerechten worden gemaakt. Deze zorgvuldigheid waarmee we zorgen voor lekkernijen uit keuken, zouden we ook eens moeten toepassen op de keuken zelf. De keuken afkitten is essentieel voor hygiëne en gezondheid. Beginnen uw oude kitrandjes los laten of zelfs te schimmelen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met kitbedrijf AreYouKittingMe. Wij zullen de verslechterde of vervuilde kit voor u verwijderen, zodat bacteriën en andere ziekteverwekkers in uw keuken u geen kwaad kunnen doen. De belangrijke vervolgstap is uw keuken afkitten met de hoogste kwaliteit waterdichte kit. Deze kit is zeer veilig en speciaal geproduceerd om in keukens te gebruiken. Zo kunt u met een gerust hart werken en hoeft u niet te vrezen voor schadelijke stoffen. Uw keuken afkitten is zeker niet het enige dat Are you Kitting me voor u kan betekenen. Meer weten? Bekijk dan ons aanbod aan kitdiensten. Wij staan voor u klaar en helpen u met plezier.

OVER ONS KITBEDRIJF

Na 35 jaar in het vak heeft Kitbedrijf AreYouKittingMe een schat aan ervaring opgedaan. We durven ons daarom wel een ware expert in kitten te noemen. Vanuit onze vestiging in Diemeen kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn bij u op kantoor of thuis en uw keuken afkitten. Ons team bestaat uit een viertal gecertificeerde kitters die iedere dag met de juiste motivatie en de nodige humor voor u klaarstaan. Natuurlijk streven wij altijd de hoogste kwaliteit na bij ons kitwerk door heel Nederland. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

SPECIALIST IN ALLE SOORTEN KIT RENOVATIE EN ADVIES

Wij sturen een kitter uit ons enthousiaste en ervaren team uw kant op voor alle denkbare soorten kit renovatie en advies. We komen dan ook graag van tevoren even bij u langs om te status van uw bedrijf of woning te bepalen. Zo kunnen we u optimaal adviseren en bepalen welke benodigde projecten er liggen als het gaat om uw keuken afkitten.

ZO WERKEN WIJ

Bij ons kitbedrijf in Diemen mag u rekenen op een complete kit behandeling van A tot Z. Laat daarom onze kitter uw keuken afkitten of een elke andere ruimte die u wilt laten kitten. Natuurlijk beginnen wij met verwijderen van de oude kit. Dat doen we door voorzichtig met een mesje langs de bestaande kitranden te gaan. De oude kit komt dan meestal direct in één naar boven, waarna de kitter hem eenvoudig verwijdert. Zelfs de kleinste kitrestjes verwijderen wij zorgvuldig om de ondergrond mooi schoon te krijgen. Daarna brengt onze kitter de primer aan en plaatst hij de nieuwe kitlaag. Kitters van Are you Kitting me gebruiken hierbij altijd de hoogste kwaliteit kit, speciaal ontwikkeld voor de ruimte die behandeld wordt.

 

Wat maakt AreyouKittingMe zo groot

N

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

N

In 2 minuten een offerte aanvragen

N

Snelle afhandeling en betalening op factuur, per pin of cash 

Kom vandaag nog met ons in contact

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

Call Now ButtonBel ons direct